fredag 21. januar 2022

Julekort med pepperkaker

Det er ett nytt julekort fra denne kanten :). Kortet er laget på en hvit base og mønsterarket er et gammelt fra Papirdesign (Pepperkaker). For å få den ruglete kanten på mønsterarket har jeg brukt kutteren fra Tim Holtz som heter deckle. God jul er stanset ut i rester av vellum og sølvfarget kartong med en die fra Papirdesign (god jul, lang). Ovnen er den die fra Tim Holtz/Sizzix (retro oven) og jeg har brukt diverse kartongrester til å stanse ut den og detaljene på den. Shakereffekten er laget med shaker domes fra Sizzix som er laget spesielt for å passe til denne (de passer også til tv dien Tim Holtz har).


Innsiden er enkel, med plass til bilde på venstre side og en tekst på høyre siden som er et stempel fra Kort og godt (m-369) og stemplet med archival ink (potting soil).


På baksiden har jeg ikke gjort noe annet enn å stemple med stemplet mitt på hvit kartong med archival ink (potting soil) og lime på kortet.


Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...