fredag 14. januar 2022

Gledelig jul

Forsiden av kortet består av flere lag. Det første laget er svertet med distress ink (mowed lawn og shabby shutters) med stensiler fra Tim Holtz (ths150 og thms150). På lag to er er det først svertet med distress ink (vintage photo, ground espresso og mowed lawn) gjennom stensiler fra Tim Holtz (ths152, thms152, ths149 og thms149).Videre er denne bakgrunnen stemplet med stempler fra Tim Holtz (the poinsettia cms426) stemplet med archival ink (vintage photo og black soot). Bakgrunnen på det øverste laget er stemplet med archiva ink (shadow grey) og stemplet med stempel fra Tim Holtz (the poinsettia cms426). Bjellen er stempel fra Card deco (cdecs068) og teksten er fra Papirdesign (fredfull og hvit jul). Begge er stemplet med versamark og embosset med embossingpulver fra Heroe arts (gold). Alle kantene er svertet med versamark og embosset med det samme embossingpulveret.


Inni kortet er den venstre siden blank, men plass til å lime inn ett bildet. På høyre siden er det en tekst fra Papirdesign (skjøytetur) og stemplet med Archival ink (potting soil). Blomstene er en stensil fra Tim Holtz (ths153) og svertet med distress ink (pumice stone). Kantene er svertet med distress ink (vintage photo).


Baksiden er bare stemplet med mitt stempel med Archival ink (potting soil). Kantene er svertet med distress ink (vintage photo).

Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...