mandag 31. januar 2022

Julekort - igjen

Jeg er inne i en bølge med motivasjon for å lage julekort, så da blir det et julekort i dag også. Kortet er laget på en hvit base, og begynte som et one-layer-card. Bakgrunnen er stemplet med et stempel fra Altenew (snowing) i Archival ink (skye blue). Videre er trærne stanset ut i grønn restekartong med en die fra Tim Hioltz/Sizzic (tall pines). Rådyrene er stempler fra Altenew (modern deer) og er stemplet med stempleputer fra Altenew (rocky shore og espresso), de er så stanset ut med tillhørende die fra Altenew (modern deer) og limt på kortet med lim og 3D puter. God jul er en die fra Papirdesign (god jul 7) og stanset ut i rester av vellum og sølv ark. Snøfnuggene er punshet ut av resteark i sølv med en punch fra Martha Stewart.


Den ene siden i kortet er blank med plass til å lime inn et bildet. På den andre siden er teksten et stempel fra Papirdesign (skjøytetur) og er stemplet med Arcival ink (potting soil), rådyret er stemplet med samme stempelfarge og er et stempel fra Simply creative (reindeer). Snøfugene er flere av de samme fra forsiden og de grønne kvistene er stempel fra Altenew (majestetic misteltoe) og er stemplet i Archival ink (english ivy).

Baksiden er enkel. Jeg har stemplet med stemplet mitt og brukt samme stempel og farge som på innsiden av kortet.

Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...