mandag 17. januar 2022

god jul snømann

Jeg har vært og er fortsatt i julekort modus, så det kommer til å komme flere julekort i de neste innleggene også. Disse kortene er laget på hvite kortbaser. Kortene er helt like, med unntak av mønsterarkene som er brukt. Mønsterarkene er fra Maja Design sin juleserie, Traditional christmas (sata's elves og family gathering). Sirkelen med snøfnugg på er stanset ut i sølvfarget kartong med en die fra Papirdesign (snøkrystall ramme). Snømannen er en die fra Tim Holtz/sizzix (mr. frost) og er stanset ut i rester av farget kartong. Teksten er et stempel fra Kort og godt (M-442) og er stemplet med archival ink (potting soil). Det første bildet viser forsiden av begge kortene, men det neste viser et kort. Innsiden av kortene er helt like, og jeg viser derfor bare bilder fra det ene.


På venstre side er det som vanlig plass til å lime inn et bildet, mens det på høyre side er plass til en liten hilsen. Teksten er et stempel fra Papirdesign (skjøytetur) og er stemplet med archival ink (potting soil).


Baksiden er enkel og stemplet med mitt eget stempel. Har brukt archival ink (potting soil) her også.


Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...