mandag 24. januar 2022

God jul

I dag har jeg et enkelt julekort å vise dere. Kortet er laget på en hvit kortbase og mønsterarket er fra Maja Design (traditional christmas - santa's elves). Koppen er en die fra Papirdesign (PD 2100540 kopp) og er stanset u t i rester av mønsterark, sølv kartong og farget kartong. Det røde hjertet er festet med 3d-tape. God jul er en die fra Kort og godt (die 259) og stanset ut i en rest av sølvfarget kartong.



Innsiden av kortet er laget på vanlig måte. Det er plass til bilde på venstre side og på høyreside er en tekst fra Papirdesign (skjøytetur) og stemplet med archival ink (potting soil). Hjertet er stanset ut i sølvfarget restekartong med samme die som er brukt på forsiden av kortet.


På baksiden har jeg brukt en rest av det samme mønsterarket som jeg har brukt på forsiden av kortet. Stemplet mitt er stemplet på hvit kartong med archival ink (potting soil) og limt på.


Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...