mandag 9. mai 2022

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut med et diesett fra CarlijnDesign (mini slimline kaart 2). Det første panelet er i samme kartong som kortbasen, mens det andre panelet er stanset ut i et ark jeg hadde liggende som er dekorert med malingstrykk fra gelplaten. Fiskene er et stempel fra Huldra designstudio (HDS 1809), og de er fargelagt med fargeblyanter fra Prismacolor og klippet ut. De er limt rett på panelet, mens panelet er limt fast med 3d-tape. Boblene og teksten er fra den samme stempelplaten som fiskene og er stemplet med Archival ink (black soot).

Forsiden av kortet ser slik ut:

Inni kortet har jeg brukt det samme diessettet til å stanse ut panelene og tekst og motiver kommer fra samme stempelsett som det på forsiden av kortet og alt er stemplet med den samme stempelputen som er brukt på forsiden. Det er også satt av plass til å kunne skrive en personlig hilsen.

Inni kortet:

Baksiden av kortet er holdt enkel. Jeg har stemplet mitt stempel med det samme blekket som jeg har brukt på resten av kortet.

Baksiden:

Takk for at du titter innom, og legg gjenre igjen et spor etter deg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...