fredag 4. april 2014

DT - kort for barnemix

Jeg var så heldig å bli spurt om jeg ville være DT for Barnemix.no og det kunne jeg ikke si nei til. Vi i DT får digitale stempler og digitale ark som vi skal bruke på kreasjonene våre. Jeg har veldig liten erfaring med bruk av digitale stempler og ark, så dette synes jeg er kjempe spennende og en super utfordring for meg selv.

Mitt første DT bidrag er et kort og jeg har skrevet dette om kortet mitt:

Jeg har laget et enkelt gratulasjonskort med et digi stempel fra Aurora Wings. Stemplet heter Kitten in a teacup. Det første jeg gjorde var å skrive ut stemplet på ark så jeg kunne bruke touch tusjene mine. Jeg har fargelagt med følgende farger:
 • Rosene: nr 3 og 12
 • Koppen: CG 2
 • Katten: WG 0,5 , WG 1 og WG 3
 • Bladene: nr 58 og 59
Et underveis bilde:
 
Basen på kortet har jeg laget av kremfarget kartong fra Bazzill. Så valgte jeg mønsterark. Arkene kommer fra en 6*6 blokk fra Authentique som heter uncommon.  Jeg har brukt to like mønsterark til utsiden av kortet og to like til innsiden. Jeg har også stanset ut en stor doily fra et av mønsterarkene i blokken. Dien jeg har brukt heterEnglish tea doily og fra Cherry Lynn. Stempeltrykket er stanset ut med en oval die fra Spellbinders. Den kremfargede matten bak stempeltrykket er også en die fra Spellbinders, settet heter outpulent oval. Jeg har også lagt en doily/kakeserviett fra Panduro mellom ovalen og den store utstansede doilyen.
Underveisbilde:

For videre dekor av kortet har jeg brukt stempel som jeg har i samlingen min. Har stemplet teksten med Archival ink i fargen Coffee. Under gratulasjonsbanneret og blomstene er det en heklet doily som jeg hadde i samlingen min. De store røde blomstene med litt gull på er silkeblomster fra en butikk som heter Tresoures de luxe. Roseknuppene er fra Wild Orchid Crafts og den kremfargede swirlen er stanset ut med en die fra Magnolia. Allekantene på kortet er svertet med distres sink i fragen vintage photo.

Som en siste finpuss på kortet har jeg brukt tre røde bling oppe i det venstre hjørnet. Katten har jeg malt med et tynt lag stickles i fargen silver, for at den skulle skille seg ut litt. Jeg har brukt magne lag på kortet for å prøve å lage litt mer liv i det.
Forsiden av kortet:

Inni kortet:

Baksiden av kortet:

 Har en videotutorial av kortet. Den finner du her:


Håper dette har vært til inspirasjon :)

Tusen takk for at du titter innom. Legg gjerne igjen et spor etter deg. Ha en flott og kreativ kveld :)

3 kommentarer:

 1. Så fint og koselig kort! Rødt er veldig friskt og fint.
  Takk for hyggelige kommentarer hos meg!

  klem fra
  Mette

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)