onsdag 17. september 2014

DT fro barnemix - kort med motiv fra Stamp a Hoot

Disse kortene er laget for Barnemix. Her er det jeg skriver om de:

Denne gangen har vi brukt stempler fra Stamp a Hoot. Motivet jeg har brukt heter Cupcake boy.

Jeg starter med å printe stemplet 4 ganger på ark som passer til Touch tusjene mine. Før jeg fargelegger de, stanser jeg de ut med en die fra Spellbinders (Large deckled rektangels og small deckled rektangels). Så fargelegger jeg alle de fire motivene helt likt. Jeg bruker følgende farger:
Hår: 35, 37 og 45
Flamme på lyset, knapper og prikker på hatt og flyte: 123
Hud: 26, 27 og 28
Bukse: 185, 70 og 76
Hval: 61
Genser: 43, 46 og 47
Sko: 92, 96 og 98
Kake og lys: 64, 92, 96 og 182
Hatt og fløyte: 75 og 76
Lepper: 8
Skygge på bakken: WG 0,5

Jeg lager alle de fire kortene jeg lager helt like (bare forskjellige ark fra blokka med mønsterark). Jeg starter med å lage en kortbase i brun kartong, slik at kortet blir 6’’*6’’. Mønsterarkene finner jeg i en 6’’*6’’ blokk fra BoBunny – On the Go Collection. Jeg veler ti like utenpå kortene og to like inni kortene. Disse kuttes til 5 7/8’’ * 5 7/8’’. Alle kantene på kortbasene og mønsterarkene svertes med Distress ink – Gathered Twig

Til baksiden og innsiden av kortene kutter jeg nå matter i brun kartong med de samme diene fra Spellbinders som jeg har brukt tidligere på kortet. Så lager jeg hvite matter til stemplet tekst og til å skrive på. Jeg bruker mitt stempel til baksiden. Inni kortet beholder jeg en matte helt hvit, og på den andre bruker jeg et bursdagsstempel fra samlingen min (tror det er fra Kreativ Hobby). Jeg stempler med Archival ink – Coffee. Alle kantene på alle mattene svertes med Distress ink.

På forsiden av kortet lager jeg brune matter med svertede kanter til motivet. Stempler så teksten med Archival ink. Jeg kutter teksten til banner, sverter kantene og limer den på en brun matte. Kutter ut den brune matten og sverter kantene der også.

Motivet og teksten på forsiden av kortet limes på med 3D lim. For en siste finish bruker jeg Wink of Stella glitter pen fra Zig i fargen clear på pynten på muffinsen.

Kort 1 forside:

Kort 1 inside:

Kort 1 bakside:
Kort 2 forside:

Kort 2 inside:

Kort 2 bakside:

Kort 3 forside:

Kort 3 inside:

Kort 3 bakside:

Kort 4 forside:

Kort 4 inside:

Kort 4 bakside:

Her er video av prosessen:Takk for at du titter inn. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)