tirsdag 1. juli 2014

DT Barnemix - digi fra Stamp Art

Her har jeg laget to kort for Barnemix.no. Dette skriver jeg om kortet:

Denne gangen har jeg laget et kort med stempelmotiv fra Stamp Art. Stemplet jeg har brukt heter Charlie fishing on a rock. Sammen med stemplet fulgte det også en bonus fil med noen skilt som passet til hovedmotivet. Jeg har printet alle motivene to ganger, så jeg lager to kort denne gangen.

Jeg startet med og printe motivet på papir som passer til Touch tusjene. Motivet har jeg fargelagt med Touch Markers og jeg har brukt disse fargene:
 
Vepsen: CG1, 17 og 37
Skilt: 92,97 og 103
Fiskestang: 92, 97 og 103
Steiner: BG1, BG5 og BG9
Gress: 167 og 47
Frosk: 164 og 47
Dup: 10
Hud: 131
Hår: 92, 97 og 103
Vannet: 178
Hatt: 104 og 107
Vest: 104 og 107
Bukse 74 og 76
T-skjorte 74 og 76

Her ser dere noe av prossessen underveis:

 
Jeg klippet så ut skiltene og tegnet langs kanten på de med en svart Zig pen, for å fjerne eventuelle ujevnheter og den hvite kanten. Vepsen stanset jeg ut med en ½» sirkel punsj.

Et bilde til av prosessen:

 
Basen på kortene er brun kartong i størrelsen 6*6.  Jeg har også brukt mønsterark fra Glitz sin 6*6 French Kiss blokk.  Motivet er stanset ut med en square die fra Spellbinders. Matten er en scalloped squares die fra Spellbinders. Møllen er stanset ut og embosset med en die fra Spellbinders. Før jeg tok motivet ut av dien svertet jeg de åpne feltene med Distress ink – Walnut Stain for å få litt mere farge på den. Møllen og skiltet er festet med 3D lim.

Inni kortet har jeg laget matter med mønsterark fra samme blokk som på forsiden. Jeg har også stanset ut to brune scalloped matter og to hvite squares med dies fra det samme settet som jeg har brukt på forsiden. Stemplet er fra samlingen min og stemplet med Archival ink – Jet black. Møllene er også laget på samme måte som den på forsiden av kortet. Alt inni kortet er limt flatt.  Baksiden har jeg stemplet med stemplet mitt og dekorert med en øyenstikker fra en Spellbinders die. Øyenstikkeren er dekorert på samme måte som møllene på kortet. Har brukt mindre dies fra de samme firkantede dies settene på baksiden. Alle kantene inni og utenpå er svertet med Distress ink – Walnut Stain.

Her er en video som viser prosessen:


Forsiden kort 1:

Innsiden kort 1:

Baksiden kort 1:

Forsiden kort 2:

Innsiden kort 2:

Baksiden av kort 2:

Takk for at du titter innom. Legg gjerne igjen et spor etter deg :)

2 kommentarer:

  1. Kjempefine kort! Og en lekker magnetramme i forrige innlegg!
    klem Unni

    SvarSlett
  2. Nydelig kort med mange fine detaljer. Klem :)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)