fredag 6. juni 2014

DT - Barnemix

Som DT for Barnemix har jeg fått tre digitale stempler fra qkr stampede som jeg har laget to kort med. Her er det jeg skriver om kortene:

På det første kortet brukte jeg stemplene Going fishing og Fish and basket. Jeg har fargelagt med touch marker. Jeg har brukt følgende farger:
 
Fiskestanga: 97 og 92
Duppen: 12
Skilpadda: 42, 43, 58, 59 og 175
Boksen med agn: 45, 12, 7, WG 0.5 og WG 3
Fiskekurven: 92, 93 og 97
Fisken: WG 0.5, WG 1 og WG 3

Basen på kortet er 6*6 ‘’ og jeg har laget den av svart kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra en 6*6 ‘’ blokk fra Glitz design som heter French Kiss. Over den har jeg limt på en bit Jytte vev/striesekk. Av brun kartong stanset jeg ut et tre og en grein med Tim Holtz dies – Bird Branch og Branch Tree. Skilpadden er stanset ut med en oval die fra Spellbinders. Bakgrunnen til skilpadden er i svart kartong og stanset ut med en scalloped die fra spellbinders. Teksten er et stempel jeg har hatt en stund, og er stemplet med Archival ink – jet black. Fuglene på forsiden er i tre og kommer fra Stuido Calico. Motivet og teksten er limt på med 3d puter.

Underveis bilder:Inni kortet har jeg brukt de samme ovale diesene som på forsiden, men i en større størrelse. Fiskevesken er klippet ut og limt på med 3d puter og jeg har også tegnet rundt kantene på den med en svart Zig tusj. Teksten er et stempel jeg har og er stemplet med Archival ink – Jet Black. Alle kantene inni og utenpå kortet er svertet med Distress ink – Black Soot.

Forsiden av kortet:

Inni kortet:
Baksiden:


På det andre kortet har jeg brukt stemplet Floating away. Også her har jeg fargelagt motivet med Touch markers. Jeg har brukt følgende farger:

Gul ballong: 38 og 45
Blå ballong: 183 og 74
Rød ballong: 7 og 12
Elefanten: CG 0.5, CG 2 og CG 6

Basen på kortet 6*6’’ og jeg har laget den av hvit kartong. Mønsterarket er fra en 6*6’’blokk fra First Edition som heter Sweet Owl. Motivet er klippet ut og jeg har tegnet rundt kanten med en svart Zig penn. Motivet er limt med 3D lim på en hvit stripe som går vertikalt over hele kortet. Teksten er et stempel jeg har hatt en stund og den er stemplet med Archival ink – watering can. Blomster blingen er fra Prima. Ballongene har fått litt Stickles – diamond på seg for litt ekstra bling.

Inni kortet har jeg laget enkle hvite matter og teksten er stemplet med samme Archival ink – watering can som på forsiden. Har også limt to mindre blomster bling fra Prima inni kortet. Alle kantene inni og utenpå kortet er svertet med Distress ink – Pumice stone.

Forsiden av kortet:

Inni kortet:

Baksiden:


Jeg har også laget en video tutorial på hvordan jeg lagde disse kortene. Den finner du her:Håper du fant noe å bli inspirert av her J

1 kommentar:

  1. Så herlige kort! Likte spesielt godt det første, antagelig fordi jeg elsker skilpadder :) Stilig med stria og treet!
    klem Unni

    SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)