fredag 13. juni 2014

DT - kort for Barnemix

Jeg har laget et nytt kort for Barnemix.no. Under ser du hva jeg skriver om kortet.

Denne gangen har jeg laget et kort med stempelmotiv fra The East Wind. Stemplet jeg har brukt heter Play Date Unky the good witch with her cat. Når jeg startet dette kortet hadde jeg en tanke om at dette skulle være et enkelt kort som kan bruks til en barnebursdag på skolen eller barnehagen.

Jeg startet med og printe motivet på watercolor papir. Med en gang det var printet, embosset jeg det med klart embossingpulver (for å unngå at blekket renner utover når det får vann på seg). Motivet har jeg fargelagt med Distress Markers og jeg har brukt disse fargene:

Kjolen: Dusty Concorde
Håret: Squeezed Lemonade
Sløyfen: Aged Mahogany
Ansiktet: Vintage Photo og Spun Sugar
Katten: Vintage Photo
Ballongene: Seedles Preserves, Dusty Concorde, Picked Raspberry, Worn Lipstick og Spun Sugar.

Det rektangulære bakgrunnsarket er også laget med Distress markers og Watercoloring papir. Jeg har brukt følgende farger på det:

Spun Sugar, Worn Lipstick, Picked Raspberry, Victorian Velvet, Aged Mahogany, Seedles Preserves og Dusty Concorde.

Underveisbilder:


Basen på kortet er lys lilla kartong fra Bazzill som er 4*6’’ i størrelse. Teksten er et stempel jeg har. Det er stemplet rett på bakgrunnen med Distress embossing ink også embosset med Ranger super fine detail black embossingpulver. Sirklene på forsiden er laget med Die-namics Pirced Circle Stax. Den største er stanset ut i samme kartong som basen på kortet. Den midterste er stanset ut i mønsterpapir fra First Edition papers Sweet Owl 6*6’’ papirblokk. Den minste er selve motivet som er stanset ut. Ballongene har fått et strøk med Glossy accent og Distress Stickles dry glitter – clear rock candy. Jeg har også festet tre bling i det ene hjørnet.

Underveisbilde:


Inni kortet har jeg laget matter med samme mønsterark som på forsiden. Jeg har også stanset ut to hvite sirkler med det samme diessettet og limt på innsiden. Teksten er et stempel fra Kreativ Hobby og er stemplet med Archival ink – Jet black. Jeg har også limt noen bling fra Inkido på innsiden av kortet. Alle kantene inni og utenpå er svertet med Distress ink – Spun Sugar.

Forsiden av kortet:

Innsiden:

Baksiden:

Jeg har også en video på You Tube som viser hvordan jeg laget dette kortet. Videoen finner du her:


Takk for at du titter innom :)

3 kommentarer:

 1. Så flott, laget egen bakgrunn og greier.

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt kort :)
  klem Unni

  SvarSlett
 3. Søtt kort!
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Synes absolutt du skal ta turen til Mandal:) Vi åpner for alle som vil komme… Kommer til å arrangere treff og slikt og:)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)