torsdag 2. januar 2014

Fyrstikkeskekalender

Godt nytt år alle sammen!

Ungene har arvet julekalenderen jeg broderte til mannen for 13 år siden. Tenkte at i år var det på tide at han fikk sin egen igjen. Jeg har laget en fyrstikkeske kalender til han. Jeg har brukt de fystikkeskene som er et hakk større en de vanlige små. Jeg har brukt julearkene fra Papirdesign sin 2013 julekolleksjon. I tillegg har jeg brukt punsj fra Martha Stewart, distress ink - pumice stone, stempler fra Graphic 45, Archival ink, perler, bling, dies fra Marianne design og Tim Holtz.
Kalenderen sett fra siden:




Nærbilde av toppen:

Kalenderen sett ovenfra:


Takk for at du titter innom. Ha en flott og kreativ dag :)

4 kommentarer:

  1. Skikkelig flott kalender, digger scenen på toppen.

    SvarSlett
  2. Kjempeflott Kalender! Liker veldig godt mønsterpapirene du har brukt, og den flotte scenen på toppen. Virkelig stilfull og lekker!

    SvarSlett
  3. En superfin kalender, som mannen måste ha uppskattat mycket!

    God fortsättning på det nya året!

    SvarSlett
  4. For en fantastisk flott kalender! Nydelige farger og mønsterpapir og så flott pyntet på toppen! Tusen takk for koselig besøk og hyggelig kommentar i bloggen min! Jeg måtte jo komme og titte på dine kreasjoner også, og ser så mye fint her hos deg! Så flink du er!
    klem Unni

    SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...