tirsdag 14. januar 2014

Eske til strikkepinner

Har som mål i 2014 å gjøre ferdig noen halvferdige strikkeprosjekter og broderier. Da fant jeg ut at det kunne være greit  å lage en eske hvor jeg kunne legge alle strikkepinnene og annet nødvendig strikkeutstyr. Esken har jeg laget selv med Chipboard og kartong. Den er så dekorert med papirer fra Graphic 45 sin French country blokk i 12*12. Så limte jeg på glassfiberteip og et bredt dekorbånd for å få litt tekstur. Alt dette ble så grunnet. Etterpå limte jeg på masse forskjellige pynt - Jeg gikk igjennom skuffer og bokser og valgte det jeg hadde lyst til å bruke (blomster, blonder, doilyer, metalpynt osv). Noe av pynten er fra Prima, Graphic 45 og Tim Holtz, men det meste er jeg usikker på produsenten av. Det meste av pynten ble grunnet med hvit maling før den ble limt på. Noen få elemnter beholdt jeg ubehandlet og noe ble embosset med embossingpulver fra Lindys Stamp Gang i fargene Starbright Gold Green og/ellerGeranium Coral Blush. Blomstene jeg har brukt er fra forskjellige produsenter (har de dessverre ikke merket i boksene de ligger i). De store rosene og roseknuppene er fra Wild Orchid Crafts. Jeg har også brukt knapper litt rundt forbi på esken og selvfølgelig litt bling.

Kanten på lokket er dekorert med bånd med perler som jeg har kjøpt hos Joruns hobbyhjørne. Etter at alt som skulle grunner var limt på har jeg sprayet alle yttersidene med følgende sprayer:
 • Heidi Swapp Color Shine - Pink
 • Lindys Stamp Gang Flat Fabio - South Shore Sand
 • Lindys Stam Gang Glitz spray - Cactus Gold
 • Lindys Stamp Gang Starburst - Opal Sea Oats
 • Lindys Stamp Gang Starburs - Cocklebells Coral
 • Perfect Perarls Mist - Heirloom Gold
Sett ovenfra:

Den ene langsiden:

Den ene kortsiden:

Den andre langsiden:

Den andre kortsiden:


Jeg deltar med denne på følgende utfordringer:

Takk for at du titter innom, og legg gjerne igjen et spor etter deg :)

7 kommentarer:

 1. What a lovely box, clearly a lot of work went into this, with a wonderful result! Thanks for joining us for this week's Simon Says Stamp Monday Challenge!

  SvarSlett
 2. Lurt, trenger en sånn jeg og :-)

  SvarSlett
 3. Vilken fantastiskt fin ask, så vackert dekorerad och dessutom praktisk, så du vet var du har dina stickor någonstans! Tip-top!

  SvarSlett
 4. Wow! For en fantastisk flott eske! Så mange nydelige detaljer, vakre farger, utrolig flott!
  klem Unni

  SvarSlett
 5. This is such a beautiful project and with so many deatils that are indeed stunning!! Thank you so much for jolining in with us at Wild Orchid Challenge and we hope to see you again real soon!! Big hugs...Jacque

  SvarSlett
 6. Oi så mange lekre detaljer! Nydelig eske til strikkepinnene:)

  SvarSlett
 7. Så smart! Flott eske med masse detaljer! Tusen takk for ditt bidrag til Trykkpressa:)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)