onsdag 25. desember 2013

Oppskriftsbok og bursdagskort

Min søster ble 30 år og da hadde jeg lyst til å gi ho en litt spesiell gave, og da passet det jo godt med en hjemmelaget gave. Jeg lagde en oppskriftsbok til ho. Til boken har jeg brukt følgende: Littel miss papirer fra BoBunny, Distress ink - vintage photo, kremfarget kartong, blonde, lyserosa roser, stencil, strukturpasta, perfect pearls spray, hårstikk, Tim Hotz hitcpose, sommerfugl punsj fra Martha Stewart, bling, doily die fra Cottagecutz, noteworthy og blomster fra BoBunny, fuglebur die og cornerchomper.

Forsiden av boken ser slik ut:
Jeg har også laget en liten youtube film som viser hele boken. Den finner du her:

Siden dette er en brusdagsgave, måtte det jo også følge med det kort. Til kortet har jeg brukt papir fra BoBunny, doily dies fra Cottagecutz og cherry lynn, spellbilders dies, motivstempel fra samlingen min, distress markers, blomster fra BoBuny, osteklut, sommerfulg punsj fra Martha Stewart, tekststempel fra Kreativ Hobby og bling.
Forsiden:

Inni:

Baksiden:

Takk for at du titter innom. Ha en flott og kreativ dag :)

5 kommentarer:

 1. Boka ble råfin, så jeg tenker din søster ble veldig glad. Det er litt av en jobb bak disse albumene dine, og jeg blir så imponert over tålmodigheten din til og sitte med de.

  SvarSlett
 2. For en utrolig lekker oppskriftsbok! Superheldig søster du har! :D

  SvarSlett
 3. Vilken fin present med matchande kort! Härliga färger och nydelig pyntet!

  SvarSlett
 4. knallfin bok! Er det sånne snirkelsirkler på alle sidene til å skrive oppskrifter på ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Det er ikke det. Det er laget sånn at når ho har skrevet ut og limt de på kortene, kan de lamineres slik at de ikke blir ødelagt av søl. (håper jeg ikke har misforstått helt hva du spør om).

   Slett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)