fredag 1. mai 2009

Kort laget for Kort & Scrap

Materialer brukt på dette kortet er:
- Bazzillkartong - 200g akvarell papir - Sort stazon til å stemple motiv med - Svertet kanter og malt med disstress ink - Kremfarget organzabånd - Metall pynt fra Kort & Godt - Mønsterark fra Kaiser.

Materialer brukt på dette kortet er:
- Bazzill kartong - Mønsterpapir (tror det er fra deja wives, men er ikke sikker) - 200g akvarell papir - Svertet kanter og malt med distress ink - Stempelet motiv med sort stazon blekk - Bradsrammer og halvperler fra kort & godt - Glidelås fra Kort & Godt - Rubons fra norsk stempelblad.



Materialliste:
- Bazzillkartong - Svertet kanter med distress ink - Hvit blomst - Spellbinders deis til å lage formene som stemplet er på - Karamelfarget raindrops - Stickles - Stempel, til brudeparet - Distress embossingpulver og embossing ink - Sort penn til å tegne juksesøm.



Materialer:
- Bazzillkartong - 300g akvarell papir - Grønneblomster fra reprint - Stickles - Mønsterpapir i twitterpated serien fra Imaginice - 200g akvarell papir - Sort stazon til å stemple motiv med -
Svertet kanter og malt med distress ink - Revestempel fra twitterpated serien.

2 kommentarer:

  1. Siden jeg har besøkt deg før litt, så tenkte jeg at jeg skulle bla gjennom litt gammelt. Og jeg ser en utvikling og stilendring hos deg, og ikke minst at du går litt frem og tilbake. Du lager mye forskjellig og variert. Og det synes jeg er en god egenskap :D Gøy å ta en tur i eldre innlegg og se en del rundt i bloggen :)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentarer. Ha en flott dag :)

Kort

Kortet i dag er et mini slimline kort og det er ikke laget til en spesiell anledning. Basen er kremfarget kartong. Panelene er stanset ut me...